Gestió de cites

APP GVA +Salut

Imatge APP GVA Més Salut

GVA+Salut és una aplicació per a dispositius mòbils dirigida a totes les persones usuàries de la sanitat pública de la Comunitat Valenciana que permet la sol·licitud i anul·lació de cites mèdiques en atenció primària, la consulta de les visites pendents d'atenció especialitzada, els tractaments farmacològics prescrits i la descàrrega de justificants d'assistència d'atenció primària entre altres funcionalitats.

ACCEDIR A LA ZONA DE DESCÀRREGA DE L'APP

Cita prèvia

Imatge cita prèvia

Gestiona les cites en el teu centre de salut.

ACCEDIR AL PROCEDIMENT DE SOL·LICITUD DE CITES EN ATENCIÓ PRIMÀRIA

Canvi i/o anulació de cites

Imatge del formulari Canvi i/o anulació de cites

Si ja tens concertada una cita amb l'especialista, però necessites canviar el dia pots sol·licitar ací el canvi. Completa el formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu per a confirmar-te o proposar-te una alternativa.

ACCEDIR AL FORMULARI CANVI I/O ANUL·LACIÓ DE CITES

Cites successives o revisió

Imatge formulari Cites successives o revisió

Pots sol·licitar ací una cita successiva o una revisió amb l'especialista si així te l'ha indicat el metge. Completa el formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu per a confirmar-te o proposar-te una alternativa.

ACCEDIR AL FORMULARI CITES SUCCESSIVES O REVISIÓ

Dubtes de la teua cita amb l'Especialista

Imatge formulari Dubtes de la teua cita amb l'Especialista

Si tenia una cita i amb la situació d'emergència del COVID-19 es va cancel·lar, per favor seleccione el centre on tenia la seua cita i complete el formulari corresponent per a aclarir la situació de la seua cita o prova amb el seu especialista.

ACCEDIR AL FORMULARI DUBTES DE LA TEUA CITA AMB L'ESPECIALISTA

Consultes en el teu Centre de Salut

Imatge del formulari Consultes en el teu Centre de Salut

Si té dubtes sobre la seua cita en un Centre de Salut, seleccione el centre on tenia la seua cita i complete el formulari corresponent per a aclarir la situació de la seua cita o prova amb el seu especialista.

ACCEDIR AL FORMULARI CONSULTAS EN EL TEU CENTRE DE SALUT

Portal del pacient

Imatge portal del pacient

En este lloc web podràs trobar les seccions del portal web de conselleria que són de major interés per a pacients i familiars (alguns apartats requerixen de certificat digital o cl@ve): accés a la Història de Salut, Consulta la teua situació en la Llista d'Espera Quirúrgica, etc.

ACCEDIR AL PORTAL DEL PACIENT (obri en nova finestra)